Achizitie cereale

Achizitionam cereale in cantitati mari de la producatori de pe intregul teritoriu al Romaniei. In mare masura vizam urmatoarele produse: grau, porumb, orz, sorg, triticale, floarea soarelui si rapita. Dar nu ne limitam doar la aceste produse cerealiere. Politica companiei Arrow Sea Trading este orientata spre flexibilitate si adaptarea la nevoile partenerilor.
Procesul de achizitie a cerelelor este standardizat pe cativa pasi simpli, dar extrem de importanti care vizeaza indicii calitativi ai produsului. Orice contract comercial de achizitie se incheie in urma recoltarii probelor si analizarii acestora in laboratoare specializate, prin intermediul personalului nostru autorizat si instruit in acest sens.
Asiguram fluxul complet in procesul de trading de cereale prin solutii de achizite, transport terestru, maritim, feroviar sau combinate. Depozitarea se realizeaza atat in incinte proprii cat si prin reteua de parteneri din Romania si Europa. Laboratoarele Arrow Sea Trading sunt conforme standardelor de receptie.

Vanzare cereale

Oferim spre vanzare catre orice societate/partener inetresat produse cereale pe intregul teritoriu al Romaniei. Detinem stocuri, cu caracter permanent, de porumb, grau, orz, floarea soarelui, sorg, triticale, rapita. Datele produsului (indicii calitativi determinati prin analize de laborator prin personal specializat, lotul, zona de provenienta) sunt transmise clientului inainte de semnarea ofertei comerciale.
Putem asigura servicii de transport catre clientul final pe cale terestra, prin flota proprie compusa din 30 de ansambluri pentru transport cereale si containere, pe cale maritima si pe calea ferata. Asiguram consultanta si suport pe tot parcursul derularii colaborarii.

Politica de calitate Arrow Sea Trading

Politica noastra de calitate se bazeaza pe urmatoarele principii:

Verificarea calitatii produselor livrate prin intermediul recoltarii probelor si analizarea acestora in laboratoare specializate, prin intermediul personalului autorizat si instruit in acest sens.

Respectarea tuturor regulilor si standardelor de calitate si siguranta alimentara stabilite de legislatia in vigoare.

Pastrarea si respectarea standardelor impuse de catre producatori si furnizori.

Asigurarea respectarii regulilor de igiena si igienizare a incintelor si mijloacelor de transport.

Monitorizarea si actualizarea permanenta a procedurilor si proceselor interne prin intermediul personalului nostru instruit.

Luarea tuturor masurilor de protectie a mediului.

Focusul pe sanatatea si siguranta angajatilor.

Parteneri